Voorgerecht keuze uit:
- vissersdroom (diverse soorten vis op een bordje)
- carpaccio geserveerd met een paddestoelencreme
- gepocheerde kuikenborst gevuld met crabchunks en belgische spinazie geserveerd met een paddestoelencreme
- vitello tonnato (kalfsvlees met tonijnmayonaise)
- 2 zalmbonbons gevuld met gerookte forel en truffel
Soepen keuze uit:
- consomme Henri V (runderbouillon met groentengarnituur en soepvlees)
- ossestaartsoep geserveerd met een scheutje madeira
- mosterdsoep met gerookte zalm en lente-uitjes
- huisgemaakte kreeftensoep
Hoofdgerecht keuze uit:
- varkenshaas met een champignonsaus
- rosbief met madeirasaus
- gebakken zonnevisfilet met een dragonsaus
- trio visbordje met scampi, zalm en een wit visje
Hierbij worden bijpassende garnituren geserveerd o.a.
knolselderie puree, gebakken roseval aardappeltjes, verse groenten van het seizoen, salade
Dessert:
- Grand dessert met: chocolademousse, vanillesaus, perzik gevuld met amandelspijs, verse fruitsalade, kletskop met bolletje vanille-ijs.
- toblerone chocolade mousse
- vanille ijs met aardbeien en slagroom (seizoen)
- appelstudel met vanille ijs en slagroom
- tiramisu
De prijs is afhankelijk van wat u kiest. Een kleine indicatie voor een diner zit op ca € 25,00 pp. De prijs is altijd inclusief kok, BTW, borden, bestek, papieren servetten, linnen voor de buffettafel, transport en afwas.