U kunt zelf een samenstelling maken uit diverse gerechten waar de gasten de gehele avond een
gerechtje op een bordje geserveerd kunnen krijgen.
Alles word zo bereid dat men het met een enkel vorkje kan eten. De gerechtjes worden per gast op een bordje geserveerd.
Enkele suggesties
* Ossenstaartsoep met een scheutje Madeira geserveerd in een wijnglas. | € 4,50 pp |
* Aspergesoep (seizoen)met verse kruiden | € 4,50 pp |
* Runderbouillon (vers getrokken) met soepgroenten en vlees | € 4,50 pp |
* Kreeftensoep geserveerd in een wijnglas | € 6,50 pp |
* Sinaasappel/mosterd soep met kip | € 3,50 pp |
* Pompoensoep | € 4,50 pp |
* Vitello Tonnato (kalfsvlees en tonijn mayonaise) | € 6,50 pp |
* 2 zalmbonbons gevuld met gerookte forel en truffel | € 8,50 pp |
* Gerookte zalmfilet met een mosterd-dille dressing | € 6,50 pp |
* Gepocheerde kuikenborstfilet gevuld met crabchuncks | € 6,50 pp |
* Runder carpaccio met een bospaddestoelen crème | € 6,50 pp |
* Scholfilet en garnalen met hollandaisesaus | € 6,50 pp |
* Getrancheerde kalfs sukade op een bedje van groenten | € 8,00 pp |
* Gebakken eendenborst filet pastinaak puree | € 9,75 pp |
* Gepocheerde zonnevis met belgische spinazie en dragonsaus | € 8,00 pp |
* Gepocheerde zalmfilet met kreeftensaus en knolselderie puree | € 8,50 pp |
* Kippenragout met pasteitje | € 5,50 pp |
* Hazenpeper met kastanjepuree(seizoen) | € 8,00 pp |
* Asperges met beenham, ei en gehakte peterselie (seizoen) | € 8,00 pp |
* Dessert in buffetvorm: ijsprofiterole, verschillende soorten bavarois geserveerd in coupes en geflambeerde warme kersen | € 7,50 pp |
* Kaasbuffet: breed assortiment binnen-en buitenlandse kazen met olijven, tapenades, divers assortiment brood en roomboter. | € 5,50 pp |
Deze prijs is inclusief BTW, borden, bestek, 1 kok, papieren servetten, linnen voor de buffettafel, transport en afwas.